ONS ASSORTIMENT


Hollandse Kaas

Bij ons vindt u de lekkerste Stompetoren kaas, van jong tot oud en 30+. Hollandse kaas met karakter en een ambachtelijke volle smaak.


Buitenlandse Kaas

Wij bieden een breed assortiment buitenlandse kaas die wij deels zelf importeren. Zo bent u verzekerd van de allerbeste rijpheid en smaak.


Borrelplanken

Met onze borrelplanken heeft u in één keer alles in huis voor de perfecte avond. Een selectie van heerlijke producten die bij uw wensen en budget past.


Wijnen

Wij selecteren zelf onze wijnen. Dit proeft u terug in ons assortiment. Een kleine selectie, die écht lekker is, van degelijke huiswijn tot prosecco en port.


Noten & Zuidvruchten

Alle noten worden door ons dagelijks vers gebrand. Wij wisselen regelmatig af met verschillende mixen en hebben voor elk budget wat lekkers.


Belegde Broodjes

Onze broodjes komen knapperig gebakken uit de oven en worden belegd met verse producten uit onze winkel. Heerlijk als lunch of zomaar tussendoor.


Relatiegeschenken & Cadeaupakketten

Als u een cadeau zoekt voor de fijnproever zit u bij ons goed. Wij stellen met plezier een relatiegeschenk, kerstpakket of cadeaupakket voor u samen.

HIER VINDT U ONS