RELATIEGESCHENKEN & CADEAUPAKKETTEN


Geschenken voor fijnproevers

Als u een origineel cadeau zoekt voor de echte fijnproever zit u bij ons goed. Stan Leeflang Kaasspecialist stelt met veel plezier uw relatiegeschenk, uw kerstpakket of een mooi cadeaupakket voor u samen. 

 

Op deze pagina leest u wat wij voor u kunnen betekenen. Heeft u vragen, neem dan gerust contact met ons op.

Relatiegeschenken

Uw relaties verrassen, maar tegelijkertijd ook een écht leuk en onderscheidend geschenk geven? Kies dan voor een heerlijk kaas- en delicatessenpakket van Stan Leeflang Kaasspecialist, eventueel aangevuld met onze heerlijke wijnen.

 

Wilt u het geschenk nog persoonlijker maken? Dan kunt u bijvoorbeeld een handgeschreven kaart(je) toevoegen, wat merchandise of een origineel product van uw eigen bedrijf. Wij pakken alles met zorg in zodat het echt een feestelijk geschenk wordt.

 

Wij denken graag met u mee hoe u uw bedrijf met een mooi relatiegeschenk goed onder de aandacht kunt brengen bij uw relaties. Kom gerust langs in onze winkel aan de Langstraat 50a in Wassenaar of neem contact op  om de mogelijkheden te bespreken.

Cadeaupakketten

Het is vaak weer een hele puzzel wat u iemand cadeau moet geven. Gelukkig kunt u bij Stan Leeflang Kaasspecialist terecht voor originele cadeaupakketten waar u de ontvanger blij mee kunt verrassen.

 

U kunt bijvoorbeeld bij ons terecht voor een heerlijk borrelpakket gevuld met met Stompetoren kaas, Spaanse fuet worst, notenmix en kaascrackers. Of misschien vindt u ons kaasfondue pakket, met de perfecte mix van kazen voor een gezellig avondje kaasfonduen met familie of vrienden, nóg leuker om cadeau te geven.

 

Wat u ook wilt: als u een origineel cadeau zoekt voor de echte kaasliefhebber zit u bij ons goed.  Laat ons weten waar de ontvanger van houdt en wij stellen een  mooi  cadeaupakket voor u samen. Voor elk budget en feestelijk verpakt zodat u in één keer klaar bent.

 

Kerstpakketten

Met een kerstpakket laat u uw waardering blijken. Hoe meer aandacht en liefde erin zit, hoe beter het wordt ontvangen. Daarom zijn de kerstpakketten van Stan Leeflang Kaasspecialist altijd een succes. Wij besteden veel zorg aan het samenstellen van uw kerstpakket, van inhoud tot verpakking.

 

In onze pakketten verwerken wij producten uit ons assortiment. Denk daarbij aan kaas, wijn, noten of een van onze buitenlandse kazen. Verder bieden wij u de ruimte om uw eigen persoonlijke noot toe te voegen zoals een leuke kerstkaart of het vermelden van uw bedrijfsnaam.

 

Kom gerust langs in onze winkel of neem contact op om uw wensen te bespreken. Dan stellen wij een mooi kerstpakket voor u samen waar uw medewerkers of zakenrelaties écht vrolijk van worden.

HIER VINDT U ONS