OVER ONS


Vakmanschap. En liefde voor mooie producten.

Stan Leeflang is een echte 'kaasman' en startte op zijn 15e als zaterdaghulp in de kaaswinkel van zijn ouders in Scheveningen. Hier ontdekte hij hoe mooi het was om met pure, ambachtelijke producten te mogen werken en leerde hij de kazen en delicatessen op waarde te schatten.

 

Het was dan ook geen verrassing dat Stan een eigen kaasspeciaalzaak ambieerde. Om meer kennis van het kaasvak op te doen, ging Stan werken in een kaaskraam op de markt en in een kaas- en delicatessenwinkel in het hogere segment. Al deze werkervaring versterkte zijn overtuiging om een eigen kaaswinkel te openen. Toen er in het centrum van Wassenaar een geschikt winkelpand vrij kwam, twijfelde Stan geen moment en opende hij in maart 2022 zijn eigen kaasspeciaalzaak aan de Langstraat 50a in Wassenaar.

 

Stan en zijn team staan voor u klaar om u van de lekkerste producten te voorzien. Wij houden onze vakkennis op peil, bezoeken nationale en internationale beurzen en importeren onze eigen kazen uit het buitenland. Zo bent u dagelijks verzekerd van de hoogste kwaliteit en het beste advies.

 

Voor echt lekkere kaas gaat u naar de kaasspeciaalzaak. Wij helpen u graag!

 

 

HIER VINDT U ONS